VTM

'Boer zkt Vrouw'-kijkers niet te spreken over onverwachte wending: "Niet eerlijk!"

door: LHX
Kevin in 'Boer zkt Vrouw'

In de afgelopen aflevering van 'Boer zkt Vrouw' zorgde Elke, één van de vrouwen bij boer Kevin, voor een bijzondere wending. Eigenlijk had Kevin haar naar huis gestuurd, maar ze kwam vervolgens met een gedurfd voorstel.

"Ik ben er zeker van dat als we morgen een persoonlijke date kunnen hebben, je de échte Elke gaat zien. Dat meen ik echt", zei Elke tegen Kevin. Daar moest de boer even over nadenken, maar uiteindelijk gaf hij toe. "Elke heeft veel ballen aan haar lijf, respect daarvoor. Ik ga haar dus de kans geven om morgen met mij op date te gaan", reageerde hij.

Er zijn heel wat 'Boer zkt Vrouw' kijkers die teleurgesteld zijn door de gang van zaken. "Niet eerlijk!", klinkt het op sociale media. "Ze werd naar huis gestuurd en dan komt ze met zo'n argument gewoon teruggewandeld!"

"Ze moest eerder uit haar schulp gekropen zijn. Hij had z'n keuze al gemaakt", wordt er ook gereageerd. "Dit vind ik eerlijk gezegd niet kunnen. Dit is oneerlijk tegenover de andere dames"

"Hij moest de ballen gehad hebben om te zeggen: 'Ik blijf mij mijn keuze.' Ze had kansen genoeg", vindt iemand. "Heel spijtig dat hij niet bij zijn standpunt gebleven is." "Wat een klucht."