VTM

Boer Stef uit 'Boer zkt Vrouw' onthult de échte reden van Eliens vertrek: "Opgenomen in ziekenhuis"

door: LHX
Boer Stef en Elien
Afbeelding bron: VTM

In de recentste aflevering van 'Boer zkt Vrouw' was te zien hoe Elien onverwacht de boerderij van Stef verliet. Zó onverwacht was dat toch niet, onthult die.

Wat in 'Boer zkt Vrouw' leek op de zoveelste dramatische exit, was dat volgens boer Stef helemaal niet. Aan Het Laatste Nieuws vertelt hij dat Elien hem de avond ervoor al verwittigd had wat ze van plan was. De reden? Ze voelde zich onzeker en miste een klik.

Eigenlijk wilde Stef dat ze nog tot de volgende ochtend zou blijven, waardoor ze alles voor de camera's zou kunnen uitleggen. Ze kon die nacht echter niet slapen door maagklachten en besloot dan maar om vroeg in de ochtend te vertrekken.

Die maagklachten waren volgens Stef trouwens de échte reden van haar vertrek. "Elien voelde zich tijdens haar verblijf op mijn boerderij lichamelijk ellendig. Meteen na haar exit werd ze drie dagen opgenomen in het ziekenhuis, waar er een maaginfectie werd vastgesteld", verklaart hij.

Hij begrijpt dan ook helemaal dat ze op dat moment haar gezondheid op de eerste plaats zette. "No hard feelings", klinkt het.