Blind Getrouwd 'Blind Getrouwd'-kijkers zien interesse verdwijnen: "Het wordt niks, merk je meer en meer"
COS

Zullen er koppels samenblijven na 'Blind Getrouwd'? Alle hoop leek een tijdje volledig gevestigd op Brecht en Dziubi.

Brecht en Dziubi leken elkaar al jaren te kennen toen ze met elkaar trouwden en op huwelijksreis vertrokken. Nu ze samenwonen lijken ze op vlak van intimiteit ook grote stappen te zetten. Toch vrezen veel 'Blind Getrouwd'-kijkers dat het tussen Brecht en Dziubi toch niets zal worden.

Dziubi is heel rustig, maar volgens sommigen té rustig. "Er zit zo weinig enthousiasme in." Bij Brecht mag het dan weer wat minder. "Ik vind Brecht veel te dominant!", lezen we op Facebook. Velen trekken de conclusie: "Ze passen totaal niet samen" en "Dat blijft niet duren, die verschillen te veel."

"Het wordt niks, merk je meer en meer. Dziubi ziet het niet genoeg zitten", klinkt het. "Brecht is onvolwassen, te hard op geld gefocust. Hoe dikwijls heeft die het al gehad over de Tesla. Krijg de indruk dat hij meer samen blijft voor de status van z'n partner in plaats van uit liefde."

Ook op Twitter zien kijkers het niet rooskleurig in. "Ik denk dat Brecht een beetje te veel groupie-allures heeft naar Dziubi toe en zichzelf erin verliest. Niks minder aantrekkelijk dan een persoon die zijn eigenheid verliest in een relatie, ik zie nog weinig interesse bij Dziubi."

https://twitter.com/twitticindy/status/1584639239580356609

https://twitter.com/Femke_23/status/1584625887743340546

https://twitter.com/GobletCharlotte/status/1584678486442381312

Meer nieuws

Meer nieuws

.