'Blind Getrouwd'-kijkers komen tot trieste vaststelling over Joren Dumont
LHX
'Blind Getrouwd'-kijkers komen tot trieste vaststelling over Joren Dumont
Foto: VTM

Binnenkort zullen we weten of Joren Dumont en Lien Opdebeeck uit 'Blind Getrouwd' ervoor kiezen om samen te blijven of elk hun eigen weg te gaan. Tot nu toe is alles tussen hen redelijk stroef verlopen, maar misschien kan er nog verandering in komen.

Joren Dumont ging zijn 'Blind Getrouwd'-avontuur tegemoet met veel optimisme, maar Lien Opdebeeck was op de huwelijksceremonie al meteen wat teleurgesteld. Daarom trok ze een muur op en was ze regelmatig erg bot tegen Joren. 

Bij de kijkers blijkt Joren erg populair te zijn, en velen vinden het dan ook erg voor hem dat hij in een dergelijke situatie is terechtgekomen. "Een heel toffe gast, maar zijn madam is meer bezig met haar hond", wordt er geschreven op sociale media. 

"Ik denk dat hij beter verdient", klinkt het ook. "Je kan zoveel plezier met hem maken. Zij is altijd moe." "Hij deed zijn best, maar dit wordt echt niets", voorspelt iemand anders.

Bijna iedereen is het erover eens dat hun huwelijk niet zal standhouden. Toch zijn er veel mensen die dat positief bekijken: dat het niet werkt met Lien, betekent niet dat zijn deelname aan 'Blind Getrouwd' niets oplevert. "Na dit programma zullen er veel dames zijn die er wél voor willen gaan", klinkt het. 

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.