'Blind Getrouwd'-expert niet te spreken over afgelopen seizoen: "Televisie heeft ook ethische code"
COS
'Blind Getrouwd'-expert niet te spreken over afgelopen seizoen: "Televisie heeft ook ethische code"
Foto: VTM

Het zevende seizoen van 'Blind Getrouwd' kwam vorige maand tot een einde. Twee van de vier gematchte koppels besloten aan het einde van de rit samen te blijven.

Doorheen het 'Blind Getrouwd'-experiment worden de deelnemers met raad en daad bijgestaan door een team van experten. Dat team veranderde doorheen de jaren al verschillende keren. Zo verdwenen er veel gezichten, maar kwamen er ook enkele bij.

Zo was Lotte Vanwezemael erbij in het vijfde seizoen. Wim Slabbinck is er al sinds het derde seizoen. Filip Geelen en Sarah Hertens zijn er sinds het vijfde seizoen bij. Van Sybille namen we na het vierde seizoen afscheid. Zij is niet meer betrokken bij het programma, maar kijkt af en toe nog.

Ook dit seizoen heeft Sybille af en toe gekeken. Ook de veelbesproken uitspraak van Jana hoorde ze na een tip van een vriendin. "Ik zoek geen lieve man in bed. Ik zoek een ruige, dominante man in bed, die mij op bed durft gooien", zei Jana.

'Shit toch, eigenlijk zouden bepaalde zaken daar ook uitgeknipt kunnen worden', dacht Sybille. "Bijvoorbeeld een uitspraak van een deelneemster. Allee kom, televisie heeft ook zijn ethische code", zegt ze bij HLN Showbits. "Ze zouden mensen op bepaalde vlakken ook een beetje beter kunnen beschermen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.