Beau Coppens vloekt erop los: Staf Coppens neemt zijn zoon op 'vieze' manier beet
COS
Beau Coppens vloekt erop los: Staf Coppens neemt zijn zoon op 'vieze' manier beet
Foto: VTM

Voor Staf Coppens en zijn gezin enkele maanden van quality time begonnen. Camp Grinsby heeft na een drukke zomer de deuren namelijk weer even gesloten.

Beau Coppens zal het zich waarschijnlijk al beklaagd hebben dat zijn vader weer wat meer thuis is. Zo heeft Staf Coppens namelijk iets te veel tijd om grappen en fratsen te bedenken. Deze week was het al van dat.

"We gaan vandaag de Lukaku Marshmellow Challenge doen", kondigt Staf aan op Instagram. Tussen de marshmellows heeft hij een ei verstopt. "Schat, je mag dat niet doen. Dat is niet oké", probeert Stafs echtgenote Monique nog. Maar Staf doet lekker zijn zin.

Staf belooft 50 euro aan zijn kinderen als ze een marshmellow met hun hoofd kunnen opvangen en vervolgens uit de lucht kunnen nemen met de mond. Beau 'mag' als eerste. Na een paar marshmellow landt het ei pal op z'n hoofd.

"Gadverdamme", roept Beau. "Godverdikke!" Nora begrijpt er niks van: "Ik snap niet dat Beau daar altijd in gelooft." Stafs volgers lachen zich een breuk. "Maakt je dag toch goed", klinkt het. "Heeeerlijk", lacht Lize Feryn.

https://www.instagram.com/reel/ClOB_8gMFcl/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.