Astrid Coppens en echtgenoot Bram verklappen het geslacht van hun tweede kindje
COS
Astrid Coppens en echtgenoot Bram verklappen het geslacht van hun tweede kindje
Foto: Instagram @oneandonlyastrid

Astrid Coppens was donderdag 2 juni te gast bij Luk Alloo in 'Alloo Bij...'. Ook echtgenoot Bram Coppens en hun dochtertje Billie-Ray passeerden in het VTM-programma.

Het was Astrid Coppens die jaren geleden Bram Coppens versierde. Ze kwam wel snel to the point. "Als het is om met u te beginnen, dan is het wel om aan kindjes aan te beginnen. Dat was meteen koekenbak", herinnert Bram zich.

En dat eerste kindje kwam er ook. Eind juni van 2019 werden Astrid en Bram de trotse ouders van een dochtertje Billie-Ray. Diezelfde Billie-Ray had onlangs geweldig nieuws: "Oops they did it again. Baby #2 winter 2022", stond te lezen op een bordje.

Of het een tweede dochtertje of een eerste zoontje wordt? Astrid en Bram weten het al. "Maar dat wil hij nog wat verborgen houden", vertelde Astrid. "Maar we zijn heel blij. We gingen sowieso blij zijn, maar het was eigenlijk wel...", zegt Bram. "Onze wens", vult Astrid aan.

Daarmee lijkt het koppel het toch een beetje te verklappen. En dat denkt ook Luk. "Dus bedankt, het is een jongetje. Dank u wel voor de primeur", lacht de presentator. "Alsjeblieft. Een koningswens", reageert Bram nog.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.