Thuis Verdwijnt Leah Thys straks uit 'Thuis'? Kijkers maken zich grote zorgen
COS
Verdwijnt Leah Thys straks uit 'Thuis'? Kijkers maken zich grote zorgen
Foto: VRT

Al sinds het eerste seizoen van 'Thuis' is 'madam' Marianne Bastiaens een constante in de soap. Leah Thys is intussen al 78 jaar.

'Thuis'-fans beginnen zich nu wel zorgen te maken over Leah Thys en haar personage Marianne. "Speelt Leah dat ze buiten adem is, of is ze dat echt? Het valt me al een tijdje op", klinkt het bij een bezorgde fan op Facebook. Dat is nog een heleboel kijkers opgevallen.

"Is mij ook al opgevallen. Hopelijk is er niks met haar", klinkt het. "Hopelijk is dat acteren en niet in het echt", lezen we nog. "Ik ben bang voor Marianne", zegt iemand. "Ik heb zo de indruk dat ze haar proces niet gaat halen", voorspelt iemand. En: "Ze zal sterven voor het begin van haar proces." Dat denken heel wat mensen. "Ik was daar gisteren ook bang voor."

Flinke krak

Sommige fans vrezen dat Leahs kortademigheid niet geacteerd is. "Je hoort haar soms piepen. Dat kan je niet spelen", merkt een kijker op. We mogen natuurlijk niet vergeten dat Leah een fantastische actrice is. "Ik vind ze een supergoede actrice. Maar haar gezondheid is al een tijdje in het echt niet 100%."

"Het is mij ook opgevallen dat ze op korte periode een flinke krak heeft gekregen. Gisteren was het wel geacteerd, hoor. Maar toch, tijdens het gewoon praten valt het mij ook op dat ze kortademig is. Is allemaal begonnen na haar heupoperatie, denk ik. Denk dat ze door de operatie op haar leeftijd een flinke duw heeft gekregen. En dan nog willen blijven verder werken, chapeau hoor."

"Ik weet één ding: dat ze verdikke goed kan acteren. Top van Leah!", reageert een fan. "Ze is ook op de leeftijd om op pensioen te gaan en te genieten van haar leven, zonder de soap", merkt een kijker op. Toch hopen veel fans nog lang van de acteerprestaties van Leah te mogen genieten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.