'Thuis'-kijkers klagen over ongeloofwaardige verhaallijn: "Slaat nergens op"
LHX
'Thuis'-kijkers klagen over ongeloofwaardige verhaallijn: "Slaat nergens op"
Foto: Eén

2023 eindigde erg luguber in 'Thuis'. Waldek werd wakker naast het lijk van Sofia. Dat was niet veel later echter verdwenen.

Waar is het lijk van Sofia naartoe? Met die vraag begon 2024 in 'Thuis'. Inmiddels is er een antwoord op die vraag.

Er werden namelijk enkele zakken gevonden met menselijke resten. Uit DNA-onderzoek bleek dat het om Sofia ging. Het lichaam is opgelost in een bad met zuur.

Over die verhaallijn zijn de kijkers wel erg sceptisch. "De dood van Sofia slaat nergens op", reageren ze op sociale media. "Wie weet dat er een zinken bad is in de wijngaard en kan dat ongemerkt vullen met ontstopper?"

"Zoveel ontstopper krijg je ongemerkt niet naar achteren. En als Waldek Sofia van de trap naar beneden zou moeten sleuren, was half de Withoeve wakker geworden van dat gestommel. Deze verhaallijn raakt kant nog wal."

"Hoe kan iemand op zo'n korte tijd een lijk naar beneden dragen en nog eens heel het bed mooi opgemaakt hebben?", vragen ze zich ook af. "Het trekt op niks, zo'n ongeloofwaardige verhaallijn."

Een paar kijkers komen met een mogelijke verklaring van het mysterie. "Ik denk dat iemand het zal gedaan hebben die wij niet verwachten of nog niet kennen", klinkt het onder meer.

"Volgens mij leeft ze nog en is dit opgezet spel." "Ik denk dat het allemaal in scène is gezet door Sofia om Vince terug in de gevangenis te krijgen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.