Thuis 'Thuis'-kijkers hebben er geen goed oog in: "Ze gaat het hem nog moeilijk maken"
COS
'Thuis'-kijkers hebben er geen goed oog in: "Ze gaat het hem nog moeilijk maken"
Foto: VRT

In 'Thuis' moesten we vrijdag onverwacht afscheid nemen van Paulien (Tina Maerevoet). Ze werd door een glasscherf in de halsslagader geraakt en overleed.

Na het overlijden van Paulien (Tina Maerevoet) maakte Katrien (Lotte Vannieuweborg) opnieuw haar intrede in de reeks. Die comeback wordt niet door iedereen gesmaakt. "Die Katrien gaat toch vlug weer vertrekken, hoop ik. Irritant mens", klinkt het.

"Vond het grof dat ze zo deed tegen Lowie (Mathias Vergels), maar ze speelt haar rol heel goed", vindt een kijker. "Katrien heeft verdriet om haar zus. Haar reactie is menselijk", klinkt het nog. "Prachtig en realistisch gespeeld door Lotte en een verhaallijn waar nog spetters vanaf zullen vliegen."

Die verhaallijn zou volgens kijkers weleens gevolgen kunnen hebben voor Lowie. "Ze zal het Lowie nog moeilijk maken in verband met de baby. Het is tenslotte haar eicel. Dat gaat spannend worden, denk ik", klinkt het. "Die zal dat kind niet aan Lowie willen geven."

Er is wel een contract getekend door alle betrokken partijen. En: "De eicel- of zaadceldonor heeft geen recht op het kind", merken kijkers op. "Maar stel dat Katrien twijfels heeft over de opvoeding van Lowie, dan kan zij als familielid aanspraak doen op het voogdijschap."

Meer nieuws

Meer nieuws

.