Thuis 'Thuis'-acteurs Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels verloofd: "Het had niet mooier kunnen zijn"
COS
'Thuis'-acteurs Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels verloofd: "Het had niet mooier kunnen zijn"
Foto: Instagram@lynn_vdbroeck

Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels kennen we van hun rol in 'Thuis'. Lynn kruipt al sinds 2019 in de huid van Viv, Mathias al sinds 2017 in die van Lowie.

In 2020 deelden Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck als Lowie en Viv voor het eerst een kus op het scherm. Enkele maanden later raakte bekend dat Mathias en Lynn ook in het echte leven een koppel vormen.

De relatie van Lowie en Viv was er de afgelopen twee jaar een met hoogte- en dieptepunten. Zo kwam er op het huwelijk van Tamara en Bob een einde aan de relatie van het tv-koppel. In het echte leven waren ze wél nog steeds gelukkig met elkaar.

Dat bewijzen ze nu nogmaals door groot nieuws te delen. "Hij heeft dan 'ja' gezegd hé", schrijft Lynn bij een foto van haar hand en die van Mathias. Lynn en Mathias hebben zich zopas verloofd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lynn Van den Broeck (@lynn_vdbroeck)

"Waar, wanneer, hoe of wat houden we voor onszelf. Maar dat we het van de daken willen schreeuwen en voor elkaar kiezen, dat staat vast. Een grote shout out naar Line Vanden Bogaerde voor het ontwerpen en het maken van zijn ring. Het had niet mooier kunnen zijn."

Mathias en Lynn worden meteen overladen met felicitaties. "Proficiat!!", reageert Pauline De Vos. "Congrats! Zalig", klinkt het bij Tom Dice.  "Ohhhhhh! Wat een heerlijk nieuws!", reageert 'Thuis'-collega Daphne Paelinck. Geliciteerd aan het mooie koppel!

Meer nieuws

Meer nieuws

.