Thuis Staat er te gebeuren in ‘Thuis’: Verontrustend telefoontje voor Sam, Nancy doet schrikwekkende ontdekking over Britney
PMN
Staat er te gebeuren in ‘Thuis’: Verontrustend telefoontje voor Sam, Nancy doet schrikwekkende ontdekking over Britney
Foto: Eén

Morgen begint er weer een nieuwe week van ‘Thuis’. Er staat de komende tijd nog heel wat te gebeuren.

Primo komt met een vooruitblik. Dit staat er de komende tijd te gebeuren in ‘Thuis’.

Iljas confronteert Peter, maar krijgt zelf ook een tegenslag te verwerken. Karin loopt gepikeerd rond. Tamara laat zich niet zomaar aan de kant zetten.

Het feit dat Veerle het moeilijk heeft bij Stef, weegt op Sam en dan ontvangt ze ook nog eens een verontrustend telefoontje. Nora probeert de koppigheid van Waldek te doorbreken.

Tom heeft iets te vieren. De aannemer van de bouw wenst een gesprek met Dries en Judith. Femke zet Dieter op zijn plaats.

Kan Dirk de wilde plannen van Angèle waarmaken? Silke wordt hoorndol van Ilias en stuurt hem weg. Nancy ruikt wietgeur in de kleren van Britney.

Joren heeft voor zichzelf een besluit genomen. Christine organiseert een vrouwenavond en stuurt Adil naar Waldek. Judith zoekt contact met Thilly.

Silke beseft dat ze misschien iets te hard gereageerd heeft. Femke is niet van plan om in te binden en zij is niet de enige. Waldek en Rosa maken opnieuw ruzie.

Vicky probeert Peter op een afstand te houden. De schooldag kent een abrupt einde voor Robin.

Er ontstaat commotie bij Feniks. Dieter moet Nancy van zijn gelijk overtuigen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.