Thuis Staat er te gebeuren in ‘Thuis’: Ongewenste gast maakt zijn entree, Waldek bijt in het zand
PMN

Morgen begint er weer een nieuwe week van ‘Thuis’. Er staat de komende tijd nog heel wat te gebeuren.

Primo komt met een vooruitblik. Dit staat er de komende tijd te gebeuren in ‘Thuis’.

Nora lucht haar hart bij Judith. Ilias loopt op wolkjes. Frank geeft Ilias wat goede raad.

Dries krijgt een nieuwe zaak om zijn tanden in te zetten. De frustraties stapelen zich snel al snel op. Vicky is het beu dat iedereen haar handje wil vasthouden.

Niet enkel Tamara wordt teleurgesteld, ook Waldek bijt in het zand. Bij ACE denken ze eraan om iets te doen voor het goede doel. Ilias wil zijn mama ontlasten.

Eddy doet Angéle de belofte dat hij positief zal zijn tijdens hun trip naar de Ardennen. Robin zet een franke mond op tegen Marianne en Tom. Tom komt stilaan tot het besef dat zijn zoon misschien wel eens de waarheid zou kunnen spreken.

Het is de grote dag voor Feniks: de opening van de wijnbar. Een ongewenste gast maakt zijn entree. De onvrede van Karin tijdens de opening is groot.

Het weekendje in de Ardennen is nog maar net begonnen of Eddy begint zich al te ergeren aan Dirk. Judith krijgt verrassend nieuws.

Dries heeft het druk met zijn nieuwe zaak en kan alle hulp gebruiken. Niels en Silke krijgen de resultaten van hun examens. Nancy en Femke vinden het tijd dat Vince en Dieter een open gesprek hebben.

Meer nieuws

Meer nieuws

.