Oplettende 'Thuis'-kijkers weten het zeker: "Hij gaat eruit"
LHX
Oplettende 'Thuis'-kijkers weten het zeker: "Hij gaat eruit"
Foto: VRT NU

De verhaallijn rond Bob en Tamara in 'Thuis' is momenteel bijzonder heftig. Er wordt dan ook heel wat over gespeculeerd door de kijkers.

Op sociale media wordt er massaal gereageerd op het gedrag van Bob in 'Thuis'. "Achter Tamara's rug ineens verhuizen met Leootje, zoiets doe je niet", vinden de kijkers. "Wat een eigenzinnig gedrag van Bob, hij werkt op mijn zenuwen."

Voor wie Bob beu is, zou er wel eens goed nieuws kunnen zijn. Een oplettende 'Thuis'-kijker is namelijk iets bijzonders opgevallen in het nieuwe huurhuis van Bob.

"Dit decor is een echt huis met een tuin. De decors van 'Thuis' zijn altijd binnen in opnamestudio's. Dit decor is dus iets tijdelijks geweest waar maar heel kort gefilmd gaat worden", schrijft ze.

De conclusie is volgens haar dan ook duidelijk. "Bob gaat eruit." Er zijn nog wel wat kijkers die met die theorie akkoord gaan.

Toch zijn er ook mensen die andere opties zien. "Misschien duurt de huwelijkscrisis tot ze verhuizen naar een eigen woning?", klinkt het. "Misschien is deze locatie gewoon van tijdelijke aard en zoeken ze alsnog samen een eigen stekje?"

"Of hij gaat terug naar Tamara", wordt er geopperd. "Of naar een instelling..." Wordt vervolgd...

Meer nieuws

Meer nieuws

.