Na heftige scène: 'Thuis'-kijkers willen iets kwijt aan Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels
LHX
Na heftige scène: 'Thuis'-kijkers willen iets kwijt aan Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels
Foto: VRT

Ooit waren Viv en Lowie in 'Thuis' een sterk koppel, maar daar schiet niets meer van over. Acteurs Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels zijn daarentegen wél heel gelukkig samen.

Een heftige scène in 'Thuis' deze week: Lowie confronteert Viv met het feit dat ze de laatste tijd erg gemeen is. "Waar is mijn Vivianneke van vroeger?", vraagt hij haar.

"Mijn Vivianneke dat ik zo graag zag. Ik had gehoopt dat dat ooit misschien nog goed zou komen tussen ons. Maar nu... Ik wil niks meer met je te maken hebben."

Het was voor Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels ongetwijfeld een bijzonder emotionele scène om te spelen. Lynn deelt het filmpje op Instagram, met een bijzondere boodschap voor Mathias erbij.

"Met u spelen, het meest waanzinnige aan onze relatie", schrijft ze. "Merci om mij altijd zoveel te geven, op en naast de scène."

Lynns volgers zijn duidelijk ook geraakt door de beelden. "Echt chapeau. Daar zat zoveel gevoel in dat ik zelf tranen in mijn ogen kreeg", reageren ze. "Wauw, hoe doen jullie het toch? Raakt je diep."

"Ik vond het hartverscheurend om te zien. Gelukkig is het fictie en zijn jullie in 't echt toppers", klinkt het ook. "Mijn vrouw en ik zaten allebei te wenen..."

Meer nieuws

Meer nieuws

.