Kijkers van 'Thuis' hebben dramatisch voorgevoel: "Wie wordt slachtoffer?"
LHX
Kijkers van 'Thuis' hebben dramatisch voorgevoel: "Wie wordt slachtoffer?"
Foto: VRT

Op sociale media wordt er voortdurend gespeculeerd over wat er in 'Thuis' allemaal staat te gebeuren. Dit keer vermoeden de kijkers dat er iets erg dramatisch staat te gebeuren.

De verhaallijn rond politieagente Maité is de laatste maanden al erg heftig geweest. Volgens veel kijkers moet het ergste echter nog komen...

"Ik denk dat Maité haar grote finale aan het voorbereiden is", schrijft iemand in een Facebookgroep. Dat zou enkele andere personages wel eens fataal kunnen worden. "Wie wordt haar eerste slachtoffer? Thilly? Nancy? Dieter?"

Er wordt heel wat gespeculeerd over wat er precies zou kunnen gebeuren. "Ik denk eerst Nancy. Ze is er nu al mee bezig, dat gemeen ding", wordt er gereageerd. "Ze gaat zich vooral focussen op Dieter, via Nancy", is een andere theorie. "Ik denk dat ze Dieter in het vizier heeft."

 "Maité wordt gevat, bevalt in de gevangenis en de baby gaat naar Didi en Nancy", wordt er ook gesuggereerd. Uiteraard is er ook de vraag of Maité überhaupt wel zwanger is. Daar hebben veel kijkers nog steeds hun twijfels over. Er zit niets anders op dan te blijven kijken!

Meer nieuws

Meer nieuws

.