Thuis Keert Angèle dan toch nog terug? Lut Hannes heeft opvallend nieuws
COS
Keert Angèle dan toch nog terug? Lut Hannes heeft opvallend nieuws
Foto: VRT MAX

Vorige maand moesten we afscheid nemen van twee 'Thuis'-personages. Lut Hannes en Ron Cornet verdwijnen als Angèle en Dirk.

Lut Hannes verscheen in 1999 voor het eerst in 'Thuis'. Haar komst introduceerde Angèle Backx, de zus van Simonneke (Marleen Merckx). Na een tijdje verdween ze weer om pas in 2004 voor twee jaar terug te keren. In 2015 keerde Angèle terug om er in 2018 weer een jaar tussenuit te gaan. Lut kreeg de diagnose kanker.

Sinds 2019 was Lut onafgebroken in de soap te zien. Op 27 oktober vertrok haar personage op cruise. Het was op Luts eigen vraag dat er nu een einde aan de verhaallijn van Angèle werd gemaakt. De cruise betekent het afscheid van Angèle, maar Lut sluit een (eenmalige) terugkeer zeker niet uit.

Als de 'Thuis'-scenaristen bellen met de vraag of Lut nog eens als Angèle wil verschijnen, zal ze daarop ingaan. "Natuurlijk. Met veel plezier. Maar voor eventjes dan. Ik ben ook in de beste verstandhouding vertrokken, dus ik zie geen enkele reden om de mensen van 'Thuis' dat plezier dan niet te gunnen", zegt Lut in Story.

Lut zal 'Thuis' ook blijven volgen. "Niet elke avond, maar ik kijk graag", zegt de actrice. "Toen ik er nog in speelde, was dat vooral functioneel. Ik nam 'Thuis' op en ik bekeek mijn eigen scènes. Of ik het wel goed deed. Nu kijk ik hoe de collega's het doen. Op die manier zie ik hen nog eens, hè", aldus Lut Hannes.

Meer nieuws

Meer nieuws

.