Reactie 'Comeback' van 'Thuis'-personage doet gemoederen hoog oplopen: "Dan stop ik met kijken"
COS
'Comeback' van 'Thuis'-personage doet gemoederen hoog oplopen: "Dan stop ik met kijken"
Foto: Eén

Met de fototentoonstelling namen we donderdag afscheid van Paulien (Tina Maerevoet) in 'Thuis'. Vrijdag kwam ze om het leven na een ongelukkige val.

Na het overlijden van Paulien (Tine Maerevoet) keerde Katrien (Lotte Vannieuwenborg) weer even terug in 'Thuis'. Veel kijkers menen dat het overlijden van Paulien voor nóg een opvallende comeback zou kunnen zorgen: Julia. "Dat zou geweldig nieuws zijn. Tot binnenkort?", lezen we op Facebook.

"Zou zotte Julia toch terug in 'Thuis' komen? Ik hoop het stiekem. De rol werd fantastisch gespeeld door Myriam Bronzwaar", zegt nog iemand. "Als het overlijden van je dochter geen reden is voor een korte comeback, dan weet ik het niet meer", merkt nog een kijker op.

"Een topactrice, van mij mag ze terugkomen", laat nog een fan weten. "Ik vond ze fantastisch. Zo is er leven in de brouwerij", vindt een kijker. "Julia die wraak neemt op iedereen die verantwoordelijk is voor de dood van haar dochter", voorspelt iemand.

"Julia komt stiekem en gaat Lowie achterna, omdat hij volgens haar schuld heeft aan Pauliens dood", stelt nog iemand voor. "Denk dat ze Lowie en Bob gaat proberen vermoorden voor wat ze met Paulien hebben gedaan." Als dat de bedoeling zou zijn, dan mag ze voor veel kijkers wegblijven.

"Dan stop ik met kijken, laat dat zot wijf weg", klinkt het scherp. "Zij heeft niks meer te zoeken in 'Thuis'", vindt nog een kijker. "Hopelijk keert ze niet terug. Goede actrice, maar slecht personage", lezen we. "Liever niet, brengt alleen maar ellende en verdriet."

Meer nieuws

Meer nieuws

.