🎥 Prinsessen Amalia en Alexia zorgen voor erg grappig moment: "Die blikken onderling, love it"
COS
🎥 Prinsessen Amalia en Alexia zorgen voor erg grappig moment: "Die blikken onderling, love it"
Foto: Photonews

Deze maand was er weer een fotomoment van de Nederlandse koninklijke familie. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima poseerden met hun dochters Ariane, Amalia en Alexia.

Er was tijdens het fotomoment ook de gelegenheid om de leden van de koninklijke familie vragen te stellen. Zo kreeg koningin Máxima een vraag over de band met haar dochters.

"We zijn heel open en gelukkig. Daarin ben ik heel trots op onze relatie met onze dochters, want ze vertellen ons heel veel. We kunnen heel goed en eerlijk over van alles praten", vertelde Máxima.

De reacties van Amalia en Alexia spreken boekdelen. "Hoe open zijn Amalia en Alexia écht naar Máxima?", merkt royaltywatcher Rick Evers op bij het filmpje.

"Wat was hilarischer, Alexia's side-eye of Amalia's wenkbrauwen?", lacht iemand. "Heel subtiel van de dames. Is ook normaal als jongvolwassene", merkt iemand op.

"Die blikken onderling, love it!", lezen we nog. "Precies zoals zussen horen te zijn", zegt iemand anders. "Deugnieten", wordt er nog gelachen. "Wat een leuke meiden!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.