Video Jo De Poorter verklaart: “Zo denken prins William en prins Harry over hun stiefmoeder Camilla”

Dat Queen Elizabeth Camilla Parker Bowles aanduidde als haar opvolger konden we ons enkele jaren geleden niet inbeelden. Als de Queen sterft wordt Camilla gekroond tot koningin-gemalin. Tijdens een interview met royalty-expert Jo De Poorter vertelt hij zijn visie én dat van het volk daarop.  

“Ik weet niet hoe het volk dat zal ontvangen. Ik moet wel zeggen dat het volk een heel grote weg heeft afgelegd. Camilla steeg van een ‘haatobject’ naar een aanvaardde echtgenote van prins Charles”, zegt Jo De Poorter daarover.

“Die weg legde niet alleen het publiek af, maar ook de Queen. In de beginjaren noemde zij haar een ‘verdorven vrouw’, op haar jubileum zei ze dat het haar diepe wens was dat Camilla aan de zijde van Charles koningin-gemalin zou genoemd worden”, aldus Jo aan Showbizz24.

“Maar ook de twee kinderen van Charles hebben op een bepaald moment gezegd dat ze zien hoe gelukkig Camilla hun vader maakt. En dat ze uiteindelijk, na alles wat er gebeurde, zeggen dat ze een geweldige vrouw is”, besluit hij.

In onze video hieronder kan je het volledige gesprek met Jo De Poorter bekijken over Camilla Parker Bowles als koningin-gemalin.

Meer nieuws

Meer nieuws

.