Harry en Meghan hebben speciale reden voor verhuizing: “Moeilijk te verkrijgen in Los Angeles”
COS

Prins Harry en Meghan Markle hebben zich gevestigd in hun nieuwe huis in de Verenigde Staten. Ze kozen voor een gigantische villa in het rustige Montecito.

De afgelopen maanden verhuisden Meghan Markle en prins Harry van het Verenigd Koninkrijk naar Canada en van Canada naar de Verenigde Staten. Daar verbleven ze tijdelijk in Los Angeles, maar sinds juli kozen ze voor een permanente verblijfplaats in Montecito, Santa Barbara.

Een bron dicht bij Harry en Meghan vertelt aan Vogue waarom ze voor Montecito kozen. Harry houdt van Californië, maar ze werden allebei aangetrokken door het kleinere stadje Santa Barbara, waar ze zich kunnen integreren in de gemeenschap én toch wat kunnen genieten van privacy die moeilijk te verkrijgen is in Los Angeles.”

“Ze waren daarom nooit van plan om permanent om in Los Angeles te blijven.” Er werd zelfs gefluisterd dat Harry een hekel had aan Los Angeles. Daar hadden ze moeite om uit de schijnwerpers te blijven.

Ze spanden zelfs een rechtszaak aan tegen een paparazzo omdat die had geprobeerd foto’s van Archie te nemen via drone. Of het koppel ooit zal kunnen ontsnappen aan de camera’s, lijkt echter zeer onwaarschijnlijk.

Meer nieuws

Meer nieuws

.