Sean Dhondt en Maithé Rivera krijgen grote tegenslag te verwerken
LHX
Sean Dhondt en Maithé Rivera krijgen grote tegenslag te verwerken
Foto: Instagram @seandhondt

Sean Dhondt is al een hele tijd gelukkig met de vijftien jaar jongere Maithé Rivera. Zij werkt als inspecteur bij de politie, maar is ook in haar vrije tijd druk bezig.

Maithé Rivera is ongelofelijk sportief. Ze doet regelmatig mee aan triatlons en allerlei loopwedstrijden. Zo was ze op 5 november nog samen met Sean Dhondt in New York om deel te nemen aan de New York Marathon.

Die legde ze met glans af. Ze deed er 3 uur en 10 minuten over. "Wat een droom die is uitgekomen", schrijft ze op haar Instagramprofiel. "Een van de gekste ervaringen van mijn leven."

"Ik heb nog nooit zo'n sfeer gevoeld, ik kreeg de rillingen van de duizenden juichende mensen langs de kant van de weg. Echt emotioneel! Ik kan niet geloven dat ik aan dit tempo heb gelopen op zo'n zwaar parcours."

(Lees verder onder de post.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Maithé Rivera Armayones (@maitherivera)

Slechts enkele weken na die indrukwekkende prestatie had Maithé al een andere uitdaging gepland staan. Ze zou deze week samen met Sean naar Egypte trekken om daar de Marathon des Sables te gaan lopen. 

Dat plan gaat helaas niet door. "Helaas zijn wij genoodzaakt de editie van 2023 uit te stellen naar november 2024", kondigt de organisatie aan. De reden voor de lastminute-beslissing zijn de gebeurtenissen in Palestina.

"Deze zaterdag vertrokken wij normaal gezien richting Egypte voor de Marathon des Sables doorheen de woestijn", schrijft Maithé in haar Instagramverhaal. "Door de oorlog tussen Israël en Palestina is deze reis geannuleerd. Superjammer, maar begrijpelijk uiteraard... Veiligheid gaat voor!"

Uitstel is echter geen afstel voor Maithé. Volgend jaar dan maar!", klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.