Koen Wauters neemt drastisch besluit: “Gemengde gevoelens bij mijn kinderen”
PMN
Koen Wauters neemt drastisch besluit: “Gemengde gevoelens bij mijn kinderen”
Foto: Photonews

Koen Wauters zagen we vrijdag in ‘The Voice’. Met Clouseau neemt hij ook deel aan ‘Liefde Voor Muziek’. Clouseau staat dit najaar ook weer in het Sportpaleis.

Koen Wauters zag vier jaar geleden een einde komen aan zijn huwelijk met Valerie De Booser. De zanger heeft nu een drastisch besluit genomen. Hij is bezig met zijn trouwring te laten weglaseren.

Koen had een trouwring in de vorm van een tatoeage. Hij heeft nu een windel rond zijn vinger. “Ik heb al verschillende sessies achter de rug”, verklapt hij aan An Van Elsen in haar radioprogramma ‘Joe le Taxi’.

Koen en Valerie trouwden in 2004. Het was ook toen dat hij die tattoo liet zetten. “Ik heb dat gedaan om dat ik ringen niet zo goed verdraag. Ik vind dat niet lekker aan mijn lijf.”

“Ik heb die ring laten tatoeëren als een heel mooie blijk van mijn inzet en mijn liefde. Nu mag die tattoo eraf. Het huwelijk is er niet meer en de liefde ook niet.”

Het blijft wel pijnlijk voor Koen zijn kinderen Zita (19) en Nono (17). “Het zou best kunnen dat die daar gemengde gevoelens bij hebben”, reageert Koen. “Maar ik ga daar geen rekening mee houden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.