Zo lief! Ellen Callebout vertedert iedereen met superschattige beelden
LHX
Zo lief! Ellen Callebout vertedert iedereen met superschattige beelden
Foto: Play4

De familie Verhulst heeft er sinds deze week een nieuw lid bij. Het is Joey, het hondje van Viktor Verhulst en Sarah Puttemans.

Dinsdag deelden Viktor Verhulst en Sarah Puttemans heuglijk nieuws. "Ons nieuwe familielid!", schreven ze op Instagram. "Welkom in de familie, kleine Joey."

Joey is niet hun kersverse zoontje, maar wel een superschattige puppy. Na drie jaar heeft Sarah Viktor dus eindelijk kunnen overhalen om er eentje in huis te nemen. En het is liefde op het eerste gezicht!

(Lees verder onder de post.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sarah Puttemans (@sarahputtemans)

"Verliefd", reageerde ook Ellen Callebout op de post. Dat is geen grote verrassing: alle kijkers van 'De Verhulstjes' weten dat ze een enorme hondenvriend is. 

Zelf heeft ze namelijk ook een hond die ze doodgraag ziet: Leo. In oktober 2022 overleed haar andere hond, Marcel. 

Op Instagram deelt ze nu een video van de eerste kennismakking van de kleine Joey met 'nonkel Leo'. Het zijn geweldige beelden om te zien.

Leo besnuffelt Joey een tijdlang, maar die laatste lijkt dat toch wat ongemakkelijk te vinden. Hij loopt weg en probeert zich te verbergen tussen Viktors benen.

De fans van de familie Verhulst zijn helemaal vertederd. "Te lief", reageren ze. "Ohhh, wat ongelofelijk schattig."

"Kleine en grote beer", klinkt het ook. "Heel mooi om te zien. Een vrouw met een groot hart voor dieren." "Mooie kleine gelukjes om voor altijd te koesteren."

Meer nieuws

Meer nieuws

.