Olga Leyers had die uitspraak van haar moeder niet verwacht na haar overwinning in 'Celebrity Master Chef'
PMN
Olga Leyers had die uitspraak van haar moeder niet verwacht na haar overwinning in 'Celebrity Master Chef'
Foto: Play4

Olga Leyers is de winnares van het Play4-programma ‘Celebrity Master Chef’. De 26-jarige dochter van Jan Leyers kon de jury overtuigen van haar kookkunsten. Een geslaagde deelname dus voor Olga.

Haar deelname aan ‘Celebrity Master Chef’ was voor Olga Leyers een heel avontuur. “Ik had nog nooit dat deeg van het voorgerecht gemaakt, of kreeft bereid”, is Olga eerlijk in Het Nieuwsblad. “Ook die blanquette had ik nog nooit eerder klaargemaakt. Het is dan wel een uitdaging om dat in twee uur tijd te doen.”

Het idee van het gefrituurde eierdooiertje kwam dan weer van Olga haar man Giancarlo. Die stuurde haar dat door op Instagram. Olga wilde het meteen proberen.

Het recept van de kalfsblanquette haalde ze dan weer deels van haar oma langs moeders kant. In de reeks kookte mama Leyers eerder ook al mee met haar dochter. “Ze is blij met mijn zege”, reageert Olga.

“Weet je wat grappig is, tijdens de uitzending zei ze: ‘t Is toch wel raar dat gij wint, die andere kon toch ook goed koken.’ Ik dacht: ‘oke mama, dank u.’”

Meer nieuws

Meer nieuws

.