Reactie Fans van Niels Destadsbader kunnen hun ogen niet geloven: “Wat doet hij daar nu weer?”
PMN
Fans van Niels Destadsbader kunnen hun ogen niet geloven: “Wat doet hij daar nu weer?”
Foto: VRT1

Niels Destadsbader is nog altijd aan het bekomen. De presentator zag enkele weken geleden zijn loft in de vlammen opgaan. Hij verloor ook een gitaar die hij gekregen had van Will Tura, iets wat je niet kan vervangen.

De fans van Niels Destadsbader leven enorm mee met hem. Ze hebben ook een crowdfunding opgestart om hem te steunen. Wat Niels meemaakte wens je uiteraard niemand toe en alle steun is dan ook meer dan welkom.

De fans zijn nu wel geschrokken. Ze menen Niels gezien te hebben in het publiek van het Play4-programma ‘De Tafel van Gert’. Dat was in de aflevering van gisteravond.

“Maar wat doet hij daar in het publiek”, vragen de fans zich af. Het mag duidelijk zijn dat de fans hem daar totaal niet verwacht hadden. Ze gissen dan ook naar de reden.

Zita
Een reden zou Zita Wauters geweest kunnen zijn. Ze kwam er praten over borstkanker. Ze gaat om het onder de aandacht te brengen ook uit de kleren. Ze doet samen met nog enkel andere bekende vrouwen.

Zita presenteerde vorige zomer samen met onder meer Niels Destadsbader het VRT-programma ‘Zomerhit’. “Ze zijn daar goede vrienden geworden”, merken de fans van de presentator nog op. “Niels zat dus allicht in het publiek om Zita te steunen.”
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.