Wordt ex-deelnemer opvolger van Peter Van de Veire? 'Big Brother'-bewoner reageert zelf

door: COS
Big Brother - Peter Van De Veire - Geraldine Kemper
Afbeelding bron: Play4

Het derde seizoen van 'Big Brother' komt eraan. Op maandag 9 januari zou het nieuwe seizoen van start gaan.

De afgelopen twee seizoenen van 'Big Brother' werden gepresenteerd door Peter Van de Veire en Geraldine Kemper. Nu Peter naast een radiocontract, ook eentje voor televisie getekend heeft bij de VRT, lijkt het erop dat hij voor het komende 'Big Brother'-seizoen zal moeten afhaken.

Play4 en SBS6 hebben nog niet bevestigd of er een nieuwe presentator komt. Het blijft voor de fans dan ook gokken naar wie Peter zou kunnen vervangen. Op Facebook worden alvast een heleboel namen genoemd. "Doe maar Viktor Verhulst, die kennen we" en "Andy Peelman, plezier verzekerd", klinkt het.

Toch blijven veel fans hopen op een terugkeer van Walter Grootaers. "Als Walter het niet ziet zitten, dan James Cooke. Volgens mij ook wel de geknipte persoon voor de job", lezen we. Ook een ex-deelnemer zien fans wel zitten, met Nick Kraft op kop.

Nick reageert meteen: "Ikke ni bruurs. Mijn accent is niet goe genoeg voor deze job. Laat Walter Grootaers dat maar terug doen dan, dat was nen hele goeie gast", zegt Nick. "We begrepen je prima", reageert een fan. "Ze ondertitelen het wel", stelt nog iemand voor.

"Ik denk dat jij een goeie bent voor de job", lezen we nog. "Zou superleuk zijn als jij dat zou doen", laat nog iemand weten. "Den bruur zou dat echt keigoed doen! Dan komt 'Big Brother' meer tot z'n recht met zo'n toppresentator."