Viktor Verhulst krijgt plots slecht nieuws te horen van werkgever Play4
COS
Viktor Verhulst krijgt plots slecht nieuws te horen van werkgever Play4
Foto: GoPlay

De paasvakantie is alweer voorbij. Dat betekent dat ook Gert Verhulst zijn buitenverblijf in Saint-Tropez weer heeft moeten verlaten.

Gert Verhulst wordt van maandag tot en met donderdag weer achter zijn tafel in 'De Tafel van Vier' verwacht. Het programma staat sinds deze week wel een beetje later gepland. Het praatprogramma start pas rond 22.00 uur.

Tot en met de paasvakantie zagen we soms twee Verhulstjes na elkaar. Viktor Verhulst presenteerde namelijk afwisselend met Mathias Vandenbulcke, Evi Hanssen, Tatyana Beloy, Celine Van Ouytsel en later ook Celien Hermans het showbizzprogramma 'Play Café'.

Viktor en zijn collega's hebben nu te horen gekregen dat ze niet meer in Play Zuid worden verwacht. Na 44 afleveringen is het programma voorbij. "'Play Café' is gewoon afgelopen, zoals gepland was", zegt de zender aan Het Nieuwsblad.

In de paasvakantie zou er een evaluatie van het programma plaatsvinden, maar dat kwam er niet. "Er is nog geen beslissing genomen. We verwachten daar pas na de zomer duidelijkheid over." 

Op basis van de kijkcijfers is de toekomst van 'Play Café' alvast erg onzeker. Het programma, dat de avond op Play4 openende, viel telkens uit de dagelijkse top twintig. De komende maanden zal de zender beslissen of er een vervolg komt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.