Viktor Verhulst bibbert: Noodsituatie bij besturen van helikopter
PMN
Viktor Verhulst bibbert: Noodsituatie bij besturen van helikopter
Foto: Photo News

Viktor Verhulst wil helikopterpiloot worden. Hij is een opleiding begonnen. Voor Viktor moet het vliegen wel een hobby blijven.

Viktor Verhulst is onlangs begonnen aan een spannend nieuw avontuur: hij wordt opgeleid tot helikopterpiloot.

Hoewel hij vliegen ziet als een levenslange hobby, heeft Viktor de eerste stap gezet om zijn droom werkelijkheid te maken.

Na zijn eerste vliegles deelt Viktor zijn enthousiasme over de ervaring en reflecteert hij op de opwindende en enigszins uitdagende aspecten van het besturen van een helikopter.
(Lees verder onder de foto)

Viktor Verhulst heeft met succes zijn eerste vliegles afgerond als onderdeel van zijn opleiding tot helikopterpiloot.

In een interview met Het Laatste Nieuws onthulde Viktor dat de les soepel verliep maar hij wel schrik had.

"Plots zette de instructeur de motor stil. Beangstigend, maar je moet kalm blijven. Die rotorbladen blijven ronddraaien en dan zak je rustig naar beneden."

Met zijn eerste vliegles op zak is Viktor Verhulst enthousiast om zijn opleiding voort te zetten en de wereld van helikoptervliegen verder te verkennen.

Hoewel hij de uitdagingen en verantwoordelijkheden die bij het beroep horen erkent, is Viktor vastbesloten om zijn hobby met passie en toewijding na te streven.

Door zijn nieuwe liefde voor vliegen in balans te brengen met zijn bestaande carrièrepad, streeft Viktor ernaar om toekomstige lessen te volgen en de vaardigheden te verwerven die nodig zijn om een bekwame helikopterpiloot te worden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.