Twee verrassende nieuwe namen bekend voor het programma ‘Over De Oceaan’
PMN
Twee verrassende nieuwe namen bekend voor het programma ‘Over De Oceaan’
Foto: Play4

Play4 kondigde eerder al een nieuw seizoen van ‘Over De Oceaan’ aan. Nu worden beetje bij beetje de deelnemers bekend. Er zijn weer twee verrassende namen bekendgemaakt.

Play4 heeft onlangs aangekondigd dat er een nieuw seizoen van het programma 'Over De Oceaan' zal worden uitgezonden.

Langzaamaan worden de deelnemers van dit seizoen bekendgemaakt en er zijn weer twee verrassende namen toegevoegd aan de lijst.

Actrice Clara Cleymans (34) en nieuwsanker Riadh Bahri (35) zullen de uitdaging aangaan en de theaterbühne en opnamesets verruilen voor het ruime sop. Dat meldt Het Nieuwsblad.
(Lees verder onder de foto's)

Eerder werd al bekendgemaakt dat Celine Van Ouytsel en Jeroom aan boord zullen gaan van de boot. Nu is ook duidelijk dat Clara Cleymans en Riadh Bahri zich bij dit bijzondere gezelschap zullen voegen.

Voor deze vier bekende zeilers wordt het een tocht waarbij ze teruggaan naar de basis. Ze krijgen elk hun eigen functie toegewezen en moeten het stellen zonder internet- of telefoonbereik.

Daarnaast bevinden ze zich op een beperkte ruimte met een groep mensen, wat ongetwijfeld een uitdaging zal zijn.

Toch zijn het juist deze omstandigheden die vaak leiden tot mooie, emotionele en diepzinnige gesprekken, zoals we al eerder hebben gezien in vorige seizoenen van 'Over De Oceaan'.
(Lees verder onder de foto's)

Denk bijvoorbeeld aan het openhartige gesprek over kinderwensen tussen James Cooke en Jonas Geirnaert in het vorige seizoen.

Het belooft dus weer een interessant en inspirerend avontuur te worden voor deze nieuwe lichting zeilers.

Het nieuwe seizoen van 'Over De Oceaan' zal later dit jaar van start gaan.

Fans kunnen nu al uitkijken naar de mooie gesprekken en uitdagingen die de deelnemers te wachten staan op hun reis over de oceaan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.