Tv-kijkend Vlaanderen in de ban van groot mysterie
COS
Tv-kijkend Vlaanderen in de ban van groot mysterie
Foto: GoPlay

Wie woensdag naar Play4 keek, zal misschien iets opgevallen zijn: het getal 125.

In 'De Tafel van Gert' verscheen James Cooke met een opvallende hoodie. Het getal 125 was prominent zichtbaar. Wie bij Play4 bleef plakken voor 'De Slimste Mens Ter Wereld' zag het cijfer opnieuw. Deze keer op de trui van Bart Cannaerts.

In de Mollengroep beginnen fans van 'De Mol' meteen te speculeren: "Was de eerste tip vanavond te zien in 'De Tafel van Gert' en 'De Slimste Mens'?", vraagt een fan zich af. "Laatste aflevering op 12 mei 2024?", klinkt het.

Meteen wordt ontdekt dat er een website en Instagrampagina bestaan van 'honderdvijfentwintig.be'. "125 wat?! Zet je wekker op donderdag 16 november om 8u en kom het te weten!", lezen we.

Dat het iets met 'De Mol' te maken zou hebben, lijkt niet het geval. Er wordt immers opgemerkt dat de domeinnaam van de website geregistreerd werd door concert- en comedypromotor Greenhouse Talent.

Daarnaast verschenen niet enkel Play4-gezichten met het getal 125, maar ook andere bekende gezichten. "Jeroen Meus had ook een tas met 125 op in 'Dagelijkse Kost'." En: "Sven Ornelis en Peter Van de Veire... Ik voel opeens geen Mol-vibes meer", lezen we nog.

Meer nieuws

Meer nieuws

.