Showbizzwatcher spaart Gert Verhulst niet: “Het is zelfs nog erger geworden”
PMN
Showbizzwatcher spaart Gert Verhulst niet: “Het is zelfs nog erger geworden”
Foto: GoPlay

Gert Verhulst presenteert sinds september op Play4 ‘De Tafel Van Vier’. Dat programma blijft maar voer voor discussie.

Gert Verhulst en het programma kregen de voorbije maanden al heel wat kritiek te slikken. Onlangs was er de vijftigste aflevering.

“Gert had gedacht met de start van het WK-voetbal meer kijkers te lokken”, legt showbizzwatcher Marc Coenegracht uit in de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’. “Maar het is duidelijk dat het hem niet gelukt is.”

“Hij heeft zelfs minder kijkers dan voor het voetbal. Er gaan een aantal avonden geen livewedstrijden meer zijn, misschien dat dit nog wel wat kan veranderen.”

“Gert is er zeker van dat hij met dit programma nog lang kan doorgaan. Hij gaat nu door tot 10 december en dan stopt hij omdat hij moet gaan optreden voor de musical ‘Vergeet Barbara’”.

“In januari komt hij terug en gaat hij door tot de paasvakantie of misschien nog wel wat langer. En dan komt hij in september terug voor een nieuw seizoen.”

Nog extra problemen
Coenegracht ziet wel een aantal problemen opduiken. “Ik ben er niet zeker van dat tegen dan Gert nog op dat uur geprogrammeerd staat. Hij wil al zijn hele leven een programma als dit maken.”

“Hij wil serieus genomen worden, maar vanaf het moment dat hij serieus wordt, komt er kritiek. Van hem zal er altijd entertainment verwacht worden.”

“Het aanbod aan heel interessante gasten is heel beperkt. We leven maar in Vlaanderen.”

“En dan mogen gezichten van andere zenders er nauwelijks nog naar toe. De politici komen wel massaal, maar voor een derde keer Conner Rousseau te zien, ik zit er niet op te wachten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.