Sarah Puttemans wil iets belangrijks duidelijk maken over 'De Verhulstjes'
LHX
Sarah Puttemans wil iets belangrijks duidelijk maken over 'De Verhulstjes'
Foto: instagram@sarahputtemans

Sarah Puttemans werkt vooral als influencer en model, maar de afgelopen maanden is ze ook veel op televisie te zien geweest. Ze nam deel aan 'Celebrity MasterChef' én 'De Verraders'.

Aan 'Celebrity MasterChef' en 'De Verraders' heeft Sarah Puttemans met veel plezier deelgenomen, maar in 'De Verhulstjes' is ze tot nu toe nog niet opgedoken. Ze wordt er nochtans voortdurend naar gevraagd.

In het verleden heeft ze al te kennen gegeven dat zij en Viktor daarin een weloverwogen beslissing hebben gemaakt. "Dat is een keuze die wij hebben gemaakt als koppel", zegt ze ook vandaag tegen Het Laatste Nieuws.

Ze weet inmiddels immers hoe intens het is om een programma te draaien, en 'De Verhulstjes' is daar geen uitzondering op. "Ik denk dat dat misschien negatief kan werken op je relatie, terwijl het nu eigenlijk zeer goed gaat", verklaart ze.

Aan iedereen die denkt dat de opnames van 'De Verhulstjes' een makkie zijn, wil ze dan ook iets duidelijk maken. "Het is toch wel echt werken, en zij zien dat ook gewoon als werken en niet als fun."

"Het is uiteraard fun, maar het is wel werken", voegt ze er nog aan toe. "Het is echt werk."

Meer nieuws

Meer nieuws

.