Verhulstjes Plots klachten over nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’
PMN
Plots klachten over nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’
Foto: Play4

Het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’ is begonnen. We begonnen het seizoen tijdens hun vakantie in hun villa in Saint-Tropez. Daarna trokken ze richting de Ardéche.

Het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes' is eindelijk van start gegaan en belooft weer volop entertainment en avontuur.

De geliefde familie begon het seizoen met een welverdiende vakantie in hun prachtige villa in Saint-Tropez. Na een periode van ontspanning en genieten van zon, zee en strand, trokken ze verder richting de schitterende Ardéche.

De Nederlandse kijkers kunnen nu ook meegenieten van de avonturen van de Verhulstjes.

Gert Verhulst himself fungeert als een enthousiaste touroperator die zijn gezin en de kijkers meeneemt op sleeptouw door de meest betoverende plekken in het buitenland.
(Lees verder onder de foto)

Helaas zijn er wel wat strubbelingen voor de Nederlandse fans, aangezien zij de Verhulstjes zonder ondertiteling niet goed kunnen verstaan. Dat meldt RTL Boulevard.

Op sociale media regent het klachten van Nederlandse kijkers die de ondertiteling hebben gemist. Op Facebook reageert iemand: "Ik had echt de ondertiteling nodig, het was lastig te volgen zonder."

Een andere fan beaamt dit en schrijft: "Ik kon niet alles verstaan en begrijpen, dus graag ondertiteling de volgende keer!" Twitter is ook gevuld met vergelijkbare klachten.

Gelukkig zijn er nog steeds vele fans die ondanks het gemis van ondertiteling volop genieten van het nieuwe seizoen. Een kijker merkt op: "Weer een topaflevering! Zo blij dat de Verhulstjes terug zijn, heb weer zo gelachen."

Het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes' belooft dus veel goeds en fans kunnen zich weer verheugen op geestige en ontroerende momenten met de familie Verhulst.

Nederlands ondertiteld of niet, het lijkt erop dat de populariteit van de serie onverminderd hoog blijft.

De Verhulstjes hebben weer bewezen dat zij de harten van mensen kunnen veroveren met hun charme, humor en avontuurlijke spirit.

Meer nieuws

Meer nieuws

.