Opvallend! Showbizzwatcher zet vraagtekens bij toekomst van Gert Verhulst bij Play4
WVDS
Opvallend! Showbizzwatcher zet vraagtekens bij toekomst van Gert Verhulst bij Play4
Foto: GoPlay

Afgelopen zomer kwam het nieuws dat Gert Verhulst na het einde van ‘De Cooke & Verhulst Show’ een gloednieuwe talkshow zou gaan presenteren. Het actuaprogramma ‘De Tafel van Vier’ op Play4 was daarmee een feit. Tijd om daarover eens te praten met onze showbizzwatcher en enkele zaken van nabij te analyseren.
 

“Voor een dagelijks talkshow én met de concurrentie van ‘Thuis’ en ‘Familie’ op hetzelfde uur mag Gert Verhulst zeker tevreden zijn met de kijkcijfers. Het programma doet het qua cijfers ongeveer even goed als ‘De Afspraak’, waar het programma toch enigszins de directe concurrentie mee is aangegaan.” 

De vorige talkshows van Gert waren sterk gericht op entertainment. Dat ging bij ‘De Tafel van Vier’ anders zijn, maar ondanks de serieuze thema’s gaf Gert onlangs zelf toe aan HLN dat ze meer naar entertainment opgeschoven zijn. Zo is het onderscheid met ‘De Afspraak’ volgens hem duidelijker.

Bij de toekomst van het programma zet onze showbizzwatcher toch wel enkele vraagtekens. “Gert zal het programma sowieso half januari hernemen tot de paasvakantie. Play4 besliste ook al dat er een tweede seizoen zal komen. Dus na de zomer mogen we Gert weer verwachten. Of we dan alléén Gert zullen zien, dat is nog niet helemaal duidelijk.”

Wat onze showbizzwatcher daar juist mee bedoelt, kan je bekijken in de video. Verder geeft ze ook nog haar mening over praatprogramma’s op Play4.

Meer nieuws

Meer nieuws

.