Ongezien: Finale 'De Slimste Mens' loopt pijnlijk af
LHX
Ongezien: Finale 'De Slimste Mens' loopt pijnlijk af
Foto: Play4

Dinsdagavond namen Robin Pront, Manu Van Acker en Annelien Coorevits het tegen elkaar op in 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Het werd een bikkelharde strijd.

Voor Robin Pront was het al zijn vijfde deelname aan 'De Slimste Mens Ter Wereld', voor Manu Van Acker zijn derde. Beiden waren ontzettend strijdlustig, maar toch was het uiteindelijk Annelien Coorevits die de meeste punten behaalde.

Dat betekende dat Robin en Manu het in de finale tegen elkaar moesten opnemen. De twee bleken ontzettend competitief te zijn en wilden beiden koste wat het kost de aflevering overleven. 

Het werd een razend spannend duel, waarin de stand uiteindelijk 16-14 was voor Manu. Dat betekende echter dat Robin mocht beginnen, en met één juist ingrediënt voor Jeroen Meus' recept voor tiramisu speelde hij de MNM-presentator naar huis.

De rivaliteit tussen de twee was zo groot dat er iets ongeziens gebeurde: op het einde bleven ze allebei ongemakkelijk op hun stoel zitten. Geen knuffel, geen handshake, zelfs geen 'proficiat' kon ervan af.

Manu bleek het wel héél moeilijk te hebben met zijn verlies. "Ik ben niet kwaad, maar ik kan ontzettend slecht tegen mijn verlies. Ik ben diep, diep teleurgesteld. Ik vind het echt superjammer. Ik ga bijna beginnen wenen."

"Je bent de eerste van de 700 kandidaten die ik al gezien heb die dat zo uitdrukt", reageerde Erik Van Looy verbaasd. "Ik wou dat ik er iets aan kon doen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.