Na onverwacht huwelijksaanzoek Michel Van den Brande: Sofie reageert voor het eerst
COS
Na onverwacht huwelijksaanzoek Michel Van den Brande: Sofie reageert voor het eerst
Foto: Play4

Michel Van den Brande zien we elke vrijdag in 'The Sky Is The Limit All Stars'. Deze week was Michel ook te gast in 'De Tafel van Gert'.

Michel Van den Brande zorgde voor een verrassing van formaat in 'De Tafel van Gert'. Michel vertelde aan tafel dat hij een verlovingsring van 2.1 karaat had gekocht, maar dat hij zijn vriendin Sofie Van Remoortel er nog niet officieel mee ten huwelijk had gevraagd.

Michel en Sofie waren nog aan het uitzoeken of ze zouden trouwen. Pas enkele jaren geleden besefte Michel dat hij nog moest scheiden van zijn ex. Dat is intussen gebeurd. Gert spoorde Michel meteen aan: "Is het nu geen tijd voor een aanzoek? Ze zit daar, Sofie."

Michel twijfelt even, maar staat dan toch recht en wandelt naar Sofie toe. "Zij moet op haar knie zitten, want mijn knieën zijn kapot", zei Michel. Sofie deed wat haar gevraagd werd, waarna Michel haar dé vraag stelt: 'Wil jij trouwen met mij?' Sofie zei natuurlijk 'ja'.

Dat Sofie diegene was die op haar knie moest, is volgend het 'The Sky Is The Limit'-gezicht typisch Michel. "Maar dat is net zo mooi", zegt ze aan HLN. Een dag na het positieve antwoord van Sofie checkte Michel toch even bij zijn kersverse verloofde: "Hij vroeg me: 'Je wilt toch echt, hè?'"

Michel en Sofie hebben al elf jaar een knipperlichtrelatie. Al zo'n zestal keer gingen ze uit elkaar. Het aanzoek was een grote verrassing, concrete trouwplannen zijn er dus nog niet. "Maar waarschijnlijk zullen we volgende zomer trouwen, in mei of juni", zegt Sofie aan de krant.

Meer nieuws

Meer nieuws

.