Na eerste aflevering van 'James De Musical': 'Dit vond Erik Van Looy écht van cowboy-verrassing'
COS
Na eerste aflevering van 'James De Musical': 'Dit vond Erik Van Looy écht van cowboy-verrassing'
Foto: GoPlay

James Cooke gaf donderdag 8 december het startsein van een nieuw seizoen van 'James De Musical'. In de eerste aflevering mocht Erik Van Looy de spits afbijten.

Erik Van Looy werd onder meer verrast door zijn broer Patrick, klankman Pascal Braeckman en zijn 'De Slimste Mens'-team. Maar de grootste verrassing kwam er toch van niemand minder dan Randy Jones, de oorspronkelijke cowboy van Village People. Erik had hem ooit geïnterviewd.

"Een geweldige belevenis", vertelde Erik na de show. "Die cowboy vond ik echt... Enfin, ik vond heel veel tof, maar die cowboy die plots opdook, dat vond ik echt ongelooflijk. Omdat dat echt wel bepalend was in mijn jeugd. Ik vond dat interview echt fantastisch. Ik vond dat leuk om die man te ontmoeten."

"Ik ben ook blij, omdat ik dat verhaal over de Village People en die cowboy al jaren vertel. Maar wie gaat het controleren? En nu was die cowboy daar en heeft die ook bevestigd dat het zo ging en dat ik niets overdreven heb. Daar was ik heel blij om", besluit Erik Van Looy.

https://www.instagram.com/reel/Cl7A5-3tyfm/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.