Lynn Van Royen overladen met reacties na aflevering van ‘Expeditie Groenland’
PMN
Lynn Van Royen overladen met reacties na aflevering van ‘Expeditie Groenland’
Foto: Play4

Lynn Van Royen is één van de bekende Vlamingen die deelneemt aan ‘Expeditie Groenland’. Een programma op Play4, waarbij de deelnemende BV’s tot het uiterste moeten gaan.

De 34-jarige Lynn Van Royen blikt met veel plezier terug op haar deelname aan 'Expeditie Groenland’. Ze heeft serieus afgezien, dat is waar. Het neemt niet weg dat ze er vooral goede herinneringen aan heeft.

Tijdens de tocht raakte Lynn ongesteld. Ze heeft daar heel veel berichten over ontvangen. Veel vrouwen vinden het bewonderingswaardig van Lynn dat ze desondanks de tocht verder gezet heeft.

“Ik vind dat daar veel te weinig over gepraat wordt”, zegt de actrice in Billie. “De helft van de bevolking heeft dat, en toch wordt het doodgezwegen. Is, als je ongesteld bent: doe maar zoals elke andere dag. Terwijl dat dus niet gaat.”

“Je energiepijl zit lager, je sociale barometer zit lager. Je wilt het liefst van al onder een dekentje in de zetel liggen en dat een beetje ondergaan. Maar nee, op zo’n moment moet je er staan en presteren. Dat vraagt veel moeite en energie.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.