Liese Luwel uit 'Big Brother' krijgt schrik van haar leven: Ze ervaart vreselijk gevolg van MS
LHX
Liese Luwel uit 'Big Brother' krijgt schrik van haar leven: Ze ervaart vreselijk gevolg van MS
Foto: Instagram @lieseluwel

Liese Luwel kreeg een aantal maanden te horen dat ze aan MS lijdt. Op Instagram laat ze weten hoe het intussen met haar gaat.

"In de zomer werd ik op een dag wakker en voelde mijn duim verdoofd aan", vertelt Liese Luwel in haar Instagramverhaal. "'s Middags wou ik uit de zetel rechtkomen, maar beide benen voelden verdoofd aan, waardoor ik eigenlijk niet kon rechtstaan"

Het deed haar ontzettend schrikken. Haar MS-verpleegkundige raadde haar aan om bloed te laten trekken en een urinestaal te nemen. Daaruit bleek dat ze een lichte blaasontsteking had.

"Door de combinatie van de lichte blaasontsteking én de hittegolf zouden oude letsels in mijn ruggenmerg even actief geworden zijn en voor de gevoelsstoornis hebben gezorgd", klinkt het. Het gevoel in haar benen kwam gelukkig gauw weer terug, maar haar duim voelt nog steeds verdoofd aan. "Het kan tot een jaar duren eer dit gevoel echt weggaat."

Verder gaat alles voorlopig oké met haar. Haar grootste problemen zijn de enorme vermoeidheid en haar blaas. "Als ik pipi moet doen... moet ik echt pipi doen. Dus alsjeblieft, geef me voorrang op de toiletten."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.