Koude douche in 'Blind Gekocht': "Dit is erger dan je ergste nachtmerrie"
COS
Koude douche in 'Blind Gekocht': "Dit is erger dan je ergste nachtmerrie"
Foto: Play4

'Blind Gekocht' zorgde de afgelopen vier seizoenen wel vaker voor dramatische momenten. Uiteindelijk kwam het wel altijd goed en waren de deelnemers dolgelukkig met hun woning.

Dit seizoen lijkt minstens één koppel toch een koude douche te krijgen in 'Blind Gekocht'. De zoektocht naar een woning voor Anouchka en Mathias bleek de afgelopen weken niet makkelijk en draait vanavond uit op een sisser.

De reacties van Anouchka en Mathias bij de eerste bezichtiging van het huis dat Bart en Kinga aankochten, zijn allesbehalve veelbelovend. "Ik hoop dat ze het opnieuw kunnen verkopen. Dit is echt compleet wat we niet willen", citeert Het Nieuwsblad het koppel.

"Ik kan zeggen dat we 100.000 keer beter wonen waar we nu wonen. Dit is eigenlijk erger dan je ergste nachtmerrie", zegt Mathias. "We zijn ons geld kwijt aan iets dat op niets trekt. Dit is nog niet de helft van ons huis in Moorsel waard."

De experten zijn erg geschrokken. "Dit gevoel heb ik nog nooit gehad nadat een koppel een huis heeft gezien", hoorden we Bart al in de preview zeggen. "Ik denk dat we voor het eerst iets zullen moeten doen wat we nog nooit gedaan hebben."

Meer nieuws

Meer nieuws

.