Kijkers van 'Klopjacht' hebben heel slecht nieuws voor programmamakers
COS
Kijkers van 'Klopjacht' hebben heel slecht nieuws voor programmamakers
Foto: Play4

Zondag kwam er een einde aan het tweede seizoen van 'Klopjacht'. De twee overgebleven duo's werden aan het extractiepunt gevat door de speurders.

Nog voor het tweede seizoen van 'Klopjacht' een ontknoping kende, maakte Play4 al bekend dat er een derde seizoen gepland staat. Geïnteresseerden kunnen zich alvast inschrijven voor wat een "bloedstollend avontuur" genoemd wordt.

Onder het bericht regent het kritiek. Vooral de finale wordt door heel wat kijkers "oneerlijk" en "belachelijk" genoemd. De voortvluchtigen hadden volgens veel kijkers geen schijn van kans. "Wat een teleurstelling heel dit seizoen. Schande om naar te kijken, was de laatste keer", klinkt het op Facebook.

"Gaat dat derde seizoen ook zo vals gespeeld worden door de speurders? Dan kan je beter geen derde seizoen maken", vindt een misnoegde kijker. "Na seizoen 2 ga je niet meer veel kijkers hebben, vrees ik. Nogal agressieve speurders ook dit jaar."

"Zo hoeft een derde seizoen niet voor mij", klinkt het nog. "Inschrijven voor dat opgezet spelletje? Nee dank je", reageert iemand. "Volgend seizoen slechts één aflevering. Het beginpunt is in het hoofdkwartier van de speurders en je wordt opgewacht aan alle in- en uitgangen", grapt een kijker.

Meer nieuws

Meer nieuws

.