Kijkers van 'James De Musical' komen met wel erg spraakmakende suggestie
COS
Kijkers van 'James De Musical' komen met wel erg spraakmakende suggestie
Foto: Play4

Donderdag was er alweer de derde aflevering van 'James De Musical'. Na Erik Van Looy en Karen Damen kreeg ook Bart Peeters een eigen musical.

James Cooke kreeg deze maand meermaals goed nieuws te horen. 'James De Musical' komt niet één of twee, maar drie keer met een liveshow naar de Lotto Arena. Daarnaast mocht James ook bekend maken dat er volgend jaar een derde seizoen van 'James De Musical' komt.

De voorbereidingen van het derde seizoen zijn al volop aan de gang. Wij vroegen jullie wie James en zijn team zeker niet over het hoofd mogen zien in het nieuwe seizoen. Er passeren heel wat namen, maar enkele namen zoals Will Tura en John Terra blijven terugkomen. 

Koen Wauters en broer Kris Wauters of Christoff & Lindsay zouden volgens fans ook een musical verdienen. Net als Nicole & Hugo. "Hugo zou zeker fier zijn met een musical over hun jarenlange carrière", klinkt het. Al zou het voor hem misschien nog te pijnlijk kunnen zijn.

Eén opvallende naam komt echter héél vaak voorbij: James Cooke zelf. "Anderen zouden er van hem een moeten maken. Ik denk dat het lachen geblazen wordt. Hij verdient dat", lezen we. "Ik vind dat hij zelf ook eens een musical mag krijgen", klinkt het verder. "En Gert Verhulst kan presenteren", stellen fans voor.

Meer nieuws

Meer nieuws

.