Big Brother Jolien uit 'Big Brother' onthult hoe het nu zit tussen haar en Charlotte na gesprek
COS
Jolien uit 'Big Brother' onthult hoe het nu zit tussen haar en Charlotte na gesprek
Foto: GoPlay

'Big Brother' zorgde ook dit jaar weer voor mooie vriendschappen. Ook tussen Jolien en Charlotte leek er een mooie band te zijn ontstaan, tot Charlotte hoogte kreeg van uitspraken die Jolien over haar had gedaan.

Jolien wist niet wat haar overkwam toen ze in de 'Big Brother'-finale uit het huis kwam en Charlotte haar staalhard negeerde. "Ik vond dat wel erg natuurlijk, want je bent zo goed altijd geweest. Dus ik dacht: ik stuur een berichtje", vertelt Jolien aan Nick Eshuis in 'MacDate'.

"Wanneer jij er klaar voor bent en je wilt eens babbelen, dan moet je mij dat laten weten en dan babbelen we eens", stuurde Jolien naar Charlotte. "Ik had iets van: ik leg het bij jou, kijk maar wat jij wilt. Ik wou me niet opdringen." Charlotte reageerde dat ze op het NoBiggie-event wou praten.

"'s Avonds hebben we een afterparty gehad en toen zijn we met elkaar gaan babbelen buiten. We hebben geen ruzie gemaakt, helemaal niet. We zijn gewoon twee volwassen mensen, dus we hebben goed kunnen praten, we hebben dingen kunnen uitleggen."

"Ga ik nu zeggen dat alles is opgelost? Nee, maar we zijn gewoon neutraal. Ik ben gewoon blij dat we wel even hebben kunnen spreken en dat het niet meer ongemakkelijk is nu. Ik heb ook tegen haar gezegd: 'Ik geef je de tijd en als je ooit zegt van we praten nog eens, bel mij.' Maar nu heb ik niks meer gehoord en dat is ook oké. We gaan het zien", aldus Jolien.

Meer nieuws

Meer nieuws

.