Jani Kazaltzis grijpt drastisch in na ruzies en wrijvingen met vriend Jens
COS
Jani Kazaltzis grijpt drastisch in na ruzies en wrijvingen met vriend Jens
Foto: Instagram @jensfissers

Jani Kazaltzis is weer een hele tijd gelukkig in de liefde. Hij is al drie jaar samen met Jens Fissers.

Jani Kazaltzis verklapte tijdens de eindejaarsperiode dat er opnieuw een man in zijn leven is. Het bleek om Jens Fissers te gaan. Hij heeft een doctoraat in de farmaceutische wetenschappen en is ook actief in dat domein. Daarnaast is hij ook influencer.

Onlangs brachten Jens en Jani samen eigen verzorgingsproducten op de markt. Hun skincaremerk heet IOAN, aangezien hun beide namen afgeleid zijn van de naam 'Johannes'. Het samenwerken verloopt vlot. "In het begin hadden we veel grote discussies", geeft Jani wel toe in Story.

"Volgens het marketingbureau - dat mee ons verhaal schreef - was dat net onze sterkt. Dat wil zeggen dat je gaat voor het beste. Sinds we dat weten, zijn er veel minder ruzies en wrijvingen. Bovendien hebben we de taken goed verdeeld."

Jani en Jens hebben ook een belangrijke aanpassing doorgevoerd. "Het probleem was dat we onze meetings thuis hielden en dan gebeurde het weleens dat iets bleef hangen. Bij de volgende producten gaan we dat niet meer doen en onze vergaderingen buitenshuis organiseren."

Meer nieuws

Meer nieuws

.