'James De Musical'-kijkers zeggen allemaal hetzelfde over Bart Peeters: "Nogmaals het bewijs"
COS

Na Erik Van Looy en Karen Damen kreeg Bart Peeters donderdag een eigen musical in 'James De Musical'. Het werd een avond met een rollercoaster aan emoties.

Het emotioneelste moment van de avond kwam er toen niet de 'James De Musical'-dansers en -zangers op het podium verschenen, maar niemand minder dan Ronny Mosuse en Dany Lademacher. Zij brachten een eerbetoon aan Robert Mosuse.

De emoties liepen hoog op bij Bart Peeters, maar ook bij de kijkers. "Amai, hoe pakkend was dat. Zo'n mooi eerbetoon aan Robert. Tranen rollen over mijn wangen", lezen we op Instagram. "Prachtig! Het ultieme voorbeeld wat echte muziek met mensen doet."

"Met tranen in mijn ogen gekeken en geluisterd", laat nog een fan weten. "Hier word je stil van" en "Geen woorden voor" klinkt het nog. "Zo ontroerend mooi. Bart laat zijn tranen rollen, daarom heb ik hem zo graag", zegt een fan. "Nogmaals het bewijs van wat een topmens Bart wel degelijk is."

"Zo mooi en ontroerend. En Bart Peeters, wat een mooie mens", laat nog een fan weten. "Top hoe Bart zijn emoties toont, een voorbeeld voor velen", vindt iemand. "Was niet de grootste fan van Bart, maar na dit programma zie ik hem helemaal anders. Een prachtmens, een familieman en groot artiest."

https://www.instagram.com/reel/Cme-MFRM8i8/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.