James Cooke moet fans teleurstellen met slecht nieuws
COS
James Cooke moet fans teleurstellen met slecht nieuws
Foto: Play4

James Cooke zien we binnenkort in een nieuw seizoen van 'James De Musical'. De derde reeks zal wellicht begin 2024 van start gaan.

De afgelopen weken was James Cooke elke donderdag te zien in het tweede seizoen van 'Extreme Makeover Vlaanderen'. Dit jaar werden er maar zes afleveringen van het feelgoodprogramma gemaakt. Het eerste seizoen telde er acht.

Fans van James en 'Extreme Makeover Vlaanderen' hopen natuurlijk dat het Play4-programma snel terugkeert, maar HLN-journalist Mark Coenegracht moet teleurstellend nieuws meedelen. Hij heeft van James Cooke iets vernomen over de toekomst van het programma.

"Er komt geen derde seizoen. Voorlopig. De voorbereidingen, die toch al begonnen waren, zijn gestopt. Play4 heeft beslist om volgend jaar geen derde seizoen van 'Extreme Makeover Vlaanderen' te maken", klinkt het bij de journalist in de podcast 'HLN Mediawatchers'.

Officieel klinkt een van de argumenten dat James het al heel druk heeft. Er is 'James De Musical' en er komt een nieuwe reeks: 'Jani & James Doen-het-zelf'. Daarin trekt het duo doorheen Vlaanderen om het werk van zelfstandigen even over te nemen. "Dus men zegt: genoeg James Cooke."

"Speelt ook mee dat de zender - net zoals alle andere zenders - het financieel niet gemakkelijk heeft. Het programma wordt een beetje uitgesteld. Op z'n minst al naar 2025 of eventueel later. Dan gaan we wel zien wat er met dat programma zal gebeuren."

Meer nieuws

Meer nieuws

.