James Cooke heeft fantastisch nieuws: "Dit is een droom én tegelijkertijd heel spannend"
COS
James Cooke heeft fantastisch nieuws: "Dit is een droom én tegelijkertijd heel spannend"
Foto: Play4

'James De Musical' keerde vorige week terug met een tweede seizoen. Erik Van Looy mocht de spits afbijten, deze week krijgt Karen Damen een musical over haar eigen leven.

Wie maar niet genoeg kan krijgen van 'James De Musical', krijgt vandaag fantastisch nieuws te horen. James Cooke komt namelijk met een ongeziene stunt voor musicalfans. Op zaterdag 4 februari gaat 'James De Musical' helemaal live on stage in de Lotto Arena.

Het wordt een totaalspektakel waarin de rollen worden omgedraaid. Natalia, Margriet Hermans, Bart Peeters en Willy Sommers gaan namelijk zélf meespelen in hun eigen hartverwarmende musical met geweldige podiumacts, tal van verrassingen én een mystery guest.

Ook James Cooke gaat zingen en dansen en vult speciaal voor dit livespektakel zijn cast aan met extra dansers en zangers, maar ook met indrukwekkende decors en ledwalls. Als kers op de taart lanceert hij ook het intronummer van 'James De Musical' 'Het Leven is een Musical' officieel als single.

"Dit is een droom én tegelijkertijd ook heel spannend. Met Bart Peeters, Natalia, Willy Sommers en Margriet, die zichzelf spelen in hun eigen musicalacts, verwelkom ik muzikale toptalenten die nu ook de stap naar het musicalgenre durven zetten", zegt James.

"Het wordt een onvergetelijk totaalspektakel in een warme en gezellige sfeer. We brengen de intimiteit van de Moulin Rouge naar de Lotto Arena en gaan er samen met het publiek een geweldige avond van maken", aldus James. De ticketverkoop start vandaag via www.goplay.be/tickets.

Meer nieuws

Meer nieuws

.