James Cooke emotioneel: "Dat is het mooiste aan 'Extreme Make-Over'"
PMN
James Cooke emotioneel: "Dat is het mooiste aan 'Extreme Make-Over'"
Foto: GoPlay

Onlangs werden alle afleveringen van ‘Extreme Makeover Vlaanderen’ uitgezonden. James Cooke was een geweldige host die de families begeleidde in hun geweldige avontuur.

James is heel eerlijk wanneer we hem vragen wat hij zelf het mooiste vindt aan het programma. “Het mooiste aan heel het project is die samenhorigheid van iedereen die heel graag in de bres wil springen voor de mensen die in nood zitten. En natuurlijk hun reactie wanneer ze het finale resultaat zien.”

“Ik hoop dat ik het nog een tweede seizoen mag doen. Ik weet dat ze al op zoek zijn naar mensen die nood hebben aan een nieuwe woonst en een nieuwe thuis. Ik heb daarvoor al een spotje opgenomen, maar ik weet niet of het al loopt.”

En onmiddellijk doet James ook bij ons een oproep voor het programma. “Heb je het programma gezien en denk je ik voel me niet meer thuis in mijn eigen huis dan is het misschien wel een programma voor u.” 

“Ik hoop dat we dan opnieuw mensen gelukkig mogen maken. En ik niet alleen, want de pluimen van het programma zijn voor de experten en de vrijwilligers”, besluit James.

Emotioneel was het ook een zwaar programma. James vertelt verder in het interview nog hoe hij het verhaal van de families wil overbrengen bij de kijkers.

Meer nieuws

Meer nieuws

.