Verhulstjes 🎥 Iedereen zegt hetzelfde over Viktor en Gert nadat Play4 fragment deelt over aflevering van straks
PMN
🎥 Iedereen zegt hetzelfde over Viktor en Gert nadat Play4 fragment deelt over aflevering van straks
Foto: Play4

Vanavond is er een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. Die kan je bekijken op Play4. De familie gaat aan boord van een cruise naar het noorden.

Vanavond is het weer zo ver: er staat een splinternieuwe aflevering van het populaire programma ‘De Verhulstjes’ op het programma.

Ditmaal neemt de familie Verhulst ons mee op een avontuurlijke cruise naar het noorden.

In de aflevering maken we kennis met de geheimzinnige aankoop van Viktor Verhulst, die zijn souvenir angstvallig verborgen houdt voor de rest van de familie.

Viktor Verhulst staat erom bekend een tikkeltje mysterieus te zijn, maar dit keer spant hij toch wel de kroon.

"Ik heb mezelf verwend", laat hij trots weten. Het is echter pas wanneer Viktor zijn neustrimmer tevoorschijn haalt, dat de rest van de familie Verhulst enig idee krijgt van wat hij precies bedoelde met zijn geheimzinnige aankoop. 

De neustrimmer blijkt een uitkomst te zijn voor Viktor, die regelmatig last heeft van lange neusharen die hinderlijk tegen elkaar aanbotsen. "Dat is echt ambetant", aldus Viktor.

"Ik trek ze er dan uit en dat doet behoorlijk pijn." Het feit dat Viktor zijn ongemakkelijke tafereel met zijn neustrimmer in de aflevering laat zien, zorgt voor hilarische reacties bij de fans.

Niet iedereen in de familie Verhulst is echter even enthousiast over de aankoop van Viktor.
(Lees verder onder de foto)

Ellen Callebout, de partner van Gert Verhulst, zag het gebeuren met enige bezorgdheid aan.

"Het is maar goed dat niemand ons daar kende. Het was een hele toestand met die zak en die dingen", vertelt ze.

Naar aanleiding van het de uitgezonden fragment, barst het los met reacties van enthousiaste fans. "Dit wordt weer een topaflevering!", reageren zij massaal.
(Lees verder onder de foto)

Daarnaast zorgt het avontuur met de neustrimmer voor de nodige humor. Zo wordt er gegrapt dat Viktor last heeft van 'haarpijn', refererend naar zijn neustrimmerperikelen.

De fans zijn zo enthousiast dat ze zelfs pleiten voor een eigen programma voor Viktor en Gert Verhulst. "Ze zouden Viktor en Gert een eigen programma moeten geven", uiten zij hun wens.

Of dit er ooit van zal komen, blijft nog even afwachten. In ieder geval kunnen we vanavond weer genieten van een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’ op Play4.

Meer nieuws

Meer nieuws

.